Sokan jól fognak szórakozni szombaton, köztük végre Bacsa Tamás is…

Nem biztos, hogy szombaton remek időjárás lesz… De lehet, hogy még ez sem fogja zavarni azt a társaságot, akik egy családi nap és partner találkozó keretein belül a Tiszák Kft jóvoltából összejönnek Kiskunlacházán.

Mert így lesz, ez már tény. Szinte hagyományosnak mondható már ez a kezdeményezés Tiszák Péter részéről, és a rali köré szervezett nap az évek során egyre nagyobb méretet ölt. Igaz, tavaly kényszerből maradt el a pandémia miatt, de idén biztos a buli, már csak hármat kell aludni.

És így lesz ezzel Bacsa Tamás és Hanyik Gergely is. Hisz a páros a régi jó barát és támogatónak köszönhetően lehetőséget kap ezen a mókás napon a visszatérésre. A júniusi balesete óta Tamás most mérheti fel, hogy is áll a fizikai felépülés útján. Nemcsak Gergelyt viszi, megszokott társát, hanem Tiszák Péter partnereit is autóztatja, persze versenytempóban.

Mert lesznek bőven jelentkezők, hisz a vendéglátó erről gondoskodik. A Kárai Trans, a Konrád Daru, a Székely Trans, a Deet Kft és a Daru 77 Kft képviselő és dolgozói közel többen átélhetik majd azt az élményt, amelyet egy rali autóban a jobb1 ülés nyújthat. Viszont mi és Ti megcsodálhatunk darukat és speciális tehergépjárműveket, amelyek szintén ott lesznek a helyszínen. 

A házigazda Tiszák Péter sem tétlenkedik majd, hisz róla szintén tudjuk, hogy ősidők óta raliőrült és ezt a volán mögött is bizonyította. Ő is indul, méghozzá Maricsek Miklós Mitsubishi EVO IX. autójával és majd tövig nyomja a gázt a mellette melegváltásban beülő vendégekkel. És 2-es rajtszámmal még egy Ladával is száguldozik… Mondom, hogy raliőrült…

De az is lehet, hogy a legnagyobb tülekedés Tóth Tibornál lesz, aki szintén imádja ezeket a versenyeket, és most többeknek lehetőségük lesz beülni a Skoda Fabia R5-be.

És még mindig nincs vége a résztvevők névsorának, hiszen a családi napot rendező Tiszák Kft olyan tehetséges versenyzőknek is lehetőséget ad , mint  Geiger Máté Paukovics Lillával, vagy Janovich Roland és Deli László egy Peugeotban, vagy Citroenben.  Máté és László hozzák saját autóikat is, az előbbi a Pécs Rally abszolút győztes autóját, míg utóbbi a “H” csoportos Ladájával érkezik.

Mindez, amit olvashattatok, az FRT Klubnap vevőtalálkozó és ügyességi verseny október 9-i, szombati rendezvényén valósul meg, Reméljük, sokan kilátogattok a megszokott helyszínre a Kiskunlacházára.

És akkor pontosan a pilóták névsora, akik a Tiszák Kft meghívására eljönnek. Tóth Tibor, Bacsa Tamás, Papp Róbert, Szamosi László, Borsodi Barna, Geiger Máté, Turcsik Tamás és Turcsik Péter, Tallárom Balázs, Deli László, Kaveczki Dominik és Spath Szabolcs. 

Kósa András Race1.net

Fotók: Hajóka Sportfotó albuma, Bitto Zsolt és Csikó Milan 

 

 

Post2