Így jó lesz?

Rengeteg kifogást teszünk, hogy miért nem jó most a magyar rali. Keressük a hibát mindenben, ez sem jó, az sem jó. Most miért ez van, miért nam az. Nincs jó verseny, nincs jó mezőny, nincs hangulat, nincs pénz. Ez azért nem teljesen így van. De egy biztosan nincsen, összefogás…

Én nem tudom összefogni az egész ralis társadalmat és nem is akarom. Mindenkinek a szíve joga, hogy melyik oldalakat olvassa, vagy nézi beszámolóit. Magam a Race1.net online újságot szerkesztem és tömörítek több tízezer embert a facebookon a Race1.net Hungary oldalán. Rátok gondoltam. Lassan hét éve, minden ellenszolgáltatás nélkül.

Éppen a napokban olvastam, hogy az MLSZ (Magyar Labdarúgó Szövetség) újra szervezte a szurkolói klubot a válogatott idei hazai mérkőzéseire… Fél nap alatt 12 ezer ember jelentkezett és vásárolt tagságot 90 és 120 ezer forint közötti összegért… Azóta ez a tagság többszörösére duzzadt. Pár nap alatt. Lehet szidni a focit, a stadionépítést, de mégis egy klubba tízezrével mennek szurkolók százezer forintokért. És teljesen mindegy, hogy egyik fradista, vagy dózsás…  És ugyanígy szerveződnek a kézilabdára, de még a jégkorongra is. És nem panaszkodnak, hanem mennek, mert szeretik azt a sportágat.

Elvileg mi is a miénket, a ralit. Sokan is vagyunk, a versenyeken már kevesebben. Szinte mindenhol van már belépőjegy, az üzemanyag sem lesz olcsóbb, és ha kell, a szállásról nem is beszélve. Ez így már komoly összeg. Igen, ezt nem mindenki engedheti meg magának. De azt sem , hogy egy közösséghez tartozzon? Főleg, ha szereti azt a sportot, amely köré épül? Kíváncsi a versenyekre, versenyzőkre múltból, jelenből, jövőből? Esetleg néha azokra is, akikkel klubtagok?

No, ezt próbálja az otthonodba vinni a Race1.net Hungary Club, vagy néha elcsalogatni azok közé, ahova elvileg Te is tartozol, mert szereted a ralit. Mert érdekel, ha bemutatunk valakit számodra, ha valakivel, akit eddig nem is ismertél, egy napra leülhetsz beszélgetni a raliról, a kedvenc versenyződről, vagy éppen magával a pilótával. Ez a klubélet, sőt sokkal több annál, mert színvonalas műsorokat kapsz, szinte mindennap.

Erre lett kitalálva a Race1.net Hungary Club, azoknak, akik eddig is kedvelték ezt az oldalt. De már írtam, minden nagyon drága lett, nehéz eljárni a versenyekre, de a stábnak is forgatni a szereplőkkel. Minden pénzbe kerül. Most már csak azt kell eldönteni, melyik az olcsóbb? Egy tank üzemanyag, vagy annak feléért egy évig szinte naponta kapsz színvonalas tartalmakat, beszámolókat, nyereményeket és tárgyi ajándékokat. Mert egy klubban így szokás. Ahová azért tömörülnek emberek, szurkolók, legyen az foci, vagy autósport, hogy jól érezzék magukat. A Race1.net Hungary Club is ezt szeretné. És Te?

Vagy maradsz azon az állásponton, hogy ez sem jó, az sem, miért van ez, miért van az? Lehet ezen változtatni. De ahhoz közénk kell, hogy tartozz! Persze nem kötelező. Mert sokan más sportágat szeretnek jobban, a ralit meg már csak divatból is szidják. Nem is rájuk számítok. Hanem Rád! Aki eddig is kedvelte a Race1.net Hungary oldalát. Sokan gyűjtöttek már erre, arra, magukra és a fennmaradásért. Itt nem adományról van szó. Minimális klubszolgáltatási díjért tartalom, kiváló hangulat, és sok-sok lehetőség. És mindjárt jobb a hangulatod és látod, milyen jó ez a rali, a ralis társadalom.

Köszönöm azoknak, akik már beléptek. És azoknak is, akik belépnek.

Akinek meg ez sem, az sem jó, jobb ha nem, mert ez jó lesz!

 

Kósa András

Race1.net

 

 

Post2