Az ő sikerük már a miénk is…

Az I. Nyíregyháza rali megrendezésének reklámlehetőségével élt egy helyi cég, és egy szinte helyi páros. Most pedig a futam után, a bajnokság befejeztével, együtt élték meg a sikereket. Jó példája annak a rövid történet, hogy a versenyek adott régióba való eljutása esetén, alkalmilag is lehet élni az esemény adta reklámértékkel. Ezt tette a Senio Kft és a Bacsa Tamás, Hanyik Gergely páros is. Malakuczi Zsolttal a cég ügyvezetőjével beszélgettem.

“Nem vállaltunk szerepet még az autósportban. Cégünk már negyedszázados múltra tekint vissza, de erre még nem volt példa. Aztán amikor bizonyossá vált, hogy városunk, Nyíregyháza ekkora volumenű rendezvény házigazdája lesz, nem zárkóztunk el attól, hogy ennek az eseménynek a reklámértékét kihasználjuk. De hogyan, hisz első ránézésre az autósport, és a mi fő profiljaink a fürdőszoba szalon és a csempebolt annyira nem fűzhetők szorosra.” – kezdjük Zsolttal az őszinte okfejtést.

“Aztán úgy döntöttünk, mivel Hanyik Gergely városunk polgára, és egy feltörekvő páros navigátora, hogy ezen a versenyen mindenképpen segíteni fogjuk őket. Még ha ez hirtelen számunkra kereskedelmi jelentőséggel nem bír, akkor is a lokálpatriotizmus keretén belül megtesszük most. Ezt követően izgalommal vártuk a rajtot, és az eredményeket. Tudtuk, hogy Ladával azért nehezebb felvenni más típusok ellen a küzdelmet, de bíztunk a fiúkban.” – mondja Zsolt, azért bevallva, hogy mélyebben nem ért az autósporthoz, de a nevezési listából ezt a következtetést vonta le.

“Az eredmény számunkra minden várakozást felülmúlt. Az, hogy a srácok Speedey Gonzalesszel abszolút második helyezést érjenek el, őszintén megmondom, nagyon meglepett. Azt tudtuk, hogy a kategóriában és a Lada kupában egy jó helyezéssel itt bajnokká válhatnak, de hogy ezt egy ilyen nehéz versenyen egy abszolút második hellyel realizálják, nos, ez számunkra nagyon kellemes meglepetés volt. Ebből is látszik, és ezt őszintén mondom, jó helyre került a támogatás, és mi teljes mértékben elégedettek voltunk a várakozáson felüli teljesítménnyel.” – adja tudtunkra most is elismerően Malakuczi Zsolt ügyvezető.

“Persze időközben megtaláltuk  a közös nevezőket is, hisz most már kicsit jobban beleásva magunkat a raliba látjuk, hogy milyen háttérmunka folyik és hol, két verseny között. Az autó kezelése, felkészítése bizony műhelyekben és garázsokban történik, mi viszont rendelkezünk minden ilyen jellegű ipari burkoló és ragasztó anyagokkal is.”

“Láttuk milyen ápolt a páros autója, és ez nyilván ilyen körülmények között is zajlik. Aki hasonló színvonalon szeretné végezni ebbéli tevékenységét, nálunk ehhez mindent megtalál.” – jegyzi meg Zsolt, most már kicsit felbuzdulva.

“Korábban is voltunk beszállítói nagyobb ipari létesítményeknek, gyógyszergyáraknak, húsfeldolgozó üzemeknek. Nyitottak vagyunk most már az autóipar műhelymunkái felé is, és ebben látjuk a fiúk reklámlehetőségét.”

“Reméljük, a jövő esztendőben hasonló sikereket érnek el majd, és esetleg tudjuk a mi üzleti és kereskedelmi dolgainkat egyeztetni az ő elképzeléseikkel. Most nagy örömet, és óriási sikert értek el a Nyíregyháza ralin, és jó volt ez mellé adni a nevünket és a támogatásunkat.” – fejeztük be Malakuczi Zsolt ügyvezetővel.

Kósa András Race1.net

képek Hanyik Szabolcs és Senio.hu

Post2