Orfű és Rebenland: Hideg lesz, de mégsem…

Pénteken a szokásos évadnyitó ralival kezdetét veszi a hazai ralis szezon. Orfűn indulnak a MARB mezőnye mellet a licenszes pilóták is, tesztverseny gyanánt, jól felkészülést szolgálva az egri évadnyitóra.

Szép számmal vannak, akik már előnevezéssel éltek, és ebből is látszik, komoly mezőny versenyez és tesztel majd Orfűn az A123 ralin. A verseny pénteken zajlik. Íme itt a nevezési lista, kattintsatok ide.   

A listából kiderül, hogy a MARB és Sprint kategória versenyzői is éledeznek, hisz közel ötven páros jelezte eddig indulási szándékát. Számukra ez az első bajnoki forduló itt a régióban.

A licenszes versenyzők szép számmal nevezetek, R5-ös és egyéb éles paripákat. Biztos, hogy ezen a versenyen indul Ranga László a Skoda Fabia R5-tel, és barátja Czakó Janek.

fotó: MGR Images

Kazár Miklós is ellátogat a Mecsek lankáira, és a Fordot egy Skoda Fabiára cserélte, míg a navigátora Tóth Zsolt lesz. Lencse Zoltán hozza az érdekesen öltöztetett Ford R5-öt, és Marozsi Zsolt is Forddal indul.

fotó: Lencse Fan Club facebook

Ott lesz a rajtnál Ollé Sasa, Osváth Péter és Puskádi János is. Mind-mind Skoda R5-tel.

De bemutatkoznak az ikrek, azaz a Maricsek Miklós, Bán Viktor és a Szauer Gergő, Rácz László Mitsubishi versenygépeik is, a Rally Café Racing színeiben.

Ausztriában a második bajnoki fordulóra kerül sor, amely egyben Mitropa kupa forduló és CEZ futam is. Szép számmal adtak le nevezést a magyar versenyzők részéről. Nem biztos, hogy kellemes időjárás fogadja az oda nevezőket…

A legelőkelőbb rajtszámot,  a hatost a Hadik András, Bacigál Igor kettős kapta. Ők a CEZ értékelésben érdekeltek lesznek.

Sajnos a kilences rajtszámú Hideg Krisztián, Kerék István páros technikai okok miatt nem rajtol.

A tizenkilences rajtszámú Bodolai Lászlóval kezdődően négy magyar párost soroltak egymás után. Négy darab R5-ös autó, amelyikből második a sorban Lovász Pál, őt követi Várkonyi Szabolcs, majd a sort Fogasy Gergely zárja.

fotó: MGR Images

A futam pénteken és szombaton zajlik. A pontos nevezési listát ide kattintva találjátok. 

A R2-es autók között ott találjuk ismét Klausz Kristóf és Csányi Botond nevét a Peugeot 208-sal.

fotó: Csányi Botond

Mindkét versenyről beszámolunk majd itt a Race1.net oldalán.

Post2