Mindenki beszállhat még a Ranga Motorsport játékába szerdán!

Sokan kértétek, hogy a most szerdán, augusztus 23-án kikerülő kérdésekkel kezdhessétek a játékot, mert nyaraltatok, és nem tudtatok játszani. Elfogadtuk az érveket, de mostantól minden élesben megy! Kérünk titeket, figyelmesen olvassátok el a cikk tartalmát, mert ezután már semmilyen reklamációt, kérést nem fogadunk el! Jó játékot!

Olvassátok el figyelmesem a szabályokat! Annyit megsúgunk, hogy a következő kérdések a két navigátorral, Szőke Tamással és Tóth Imrével kapcsolatosak lesznek…

A nyeremények a következők:

2-2 fő beülhet Ranga László és Ranga Péter mellé a Skoda Fabia R5-be a Mecsek rali shakedown szakaszán! Hasonló élményben lesz része a nyerteseknek! 

10 fő nyer vacsora lehetőséget egy pécsi pizzériában, ahol fogyasztás közben egy kötetlen beszélgetésen vehet részt Ranga Lászlóval, Tóth Imrével, Ranga Péterrel, és Szőke Tamással és a Race1.net szerkesztőjével.

10 fő pedig a Ranga Motorsport egyedi, limitált szériájú pólóját nyeri.

Kérlek benneteket, most figyelmesen olvassátok el a játékszabályt!

  1. A kérdésekre, amelyet mindig a Ranga Motorsport és a Race1.net oldalain hozunk nyilvánosságra, e-mail-ben kell válaszolnod! Az e-mail cím, ahova a megoldásaidat várjuk info@race1.net
  2. Az e-mail válaszodnak tartalmaznia kell a tippedet, a nevedet és a személyi igazolvány számodat! Ezeket az adatokat semmi másra nem használjuk fel, csak a játékra, és annak végeztével minden adatot törlünk!
  3. Egy e-mail címről (bármi lehet a neve…) csak egy válasz érkezhet!
  4. Minden e-mail üzenetre válasz fog érkezni a részünkről a kiértékelés ideje alatt, ha helyes, ha hibás volt a megoldásod. A kiértékelés a válaszadási határidő lejárta után kezdődik!  Csak a helyes válaszadó juthat a következő fordulóba! 
  5. A játék több fordulós lesz, hetente egyszer lesznek kérdések, szerdánként. Nagyon fontos, hogy az első fordulótól játsszál, mert csak így juthatsz el a fináléba! Menet közben már nem lehet a játékba bekapcsolódni! Az első körben helyes választ adóknak van esélye az utolsó fordulóig eljutni, és a sorsoláson részt venni.
  6. Fontos! Ha bejutottál a következő fordulóba, az újabb kérdésre abban az e-mail-ben kell válaszolnod, amit tőlünk kaptál! Figyelj erre nagyon, mert különben kiesel a játékból, jó válaszadás esetén is! 
  7. Az utolsó forduló időpontja szeptember 20, szerda. Ezt követi a sorsolás, amit felveszünk videóra, és közzéteszünk. Még időben, hogy tudd megszervezni az utadat a Mecsek ralira!
  8. Mindig figyelj oda a válaszadás határidejére, mert azt percre pontosan betartjuk!

Jó játékot és szórakozást kíván a Ranga Motorsport és a Race1.net !

Mindegy melyikben, csak kapaszkodhassál benne, igaz? Akkor játssz velünk! 

Fotók: MGR Images

Post2