Ralikrossz Ob, RabócsiRing: Kárai Tamásnak tömény 10 napja lesz

A húsvéti bajnoki fordulóban már láthattuk, hogy bizony Kárai Tamás megérkezett a versenybe, Kiss Pál Tamással vívtak élvezetes csatát, és többször a bajnok pilóta előtt végzett a korábbi bajnok. A két Tamás csatájából, akkor Kiss Pál került ki győztesen, miután Kárai autója, egy műszaki hibából kifolyólag kicsúszott a pályáról vezető pozícióban a döntőben.

Most visszavágni készül az audis pilóta“Már húsvétkor látható volt, a tempóm megvolt a győzelemhez, de peches voltam. Most mindenképpen visszavágni szeretnék, és teljesen felkészülve várom a versenyt”– kezdte Kárai Tomi.

“A régebbi Audival indulok, mert a másikkal van még egy bő hónapos munka, de nagyjából már minden a rendelkezésünkre áll, csak össze kell rakni. Jó munkához idő kell. A mostani autóm is egy fokkal jobb lesz, mint a múltkori futamon, így bizakodó vagyok.” -folytatta az elszánt pilóta.

“Beleadok mindent, és remélem szerencsém is lesz. Tömény tíz nap elé nézünk, de volt már ennél sűrűbb programunk is. Pünkösd hétfőn a döntő után csomagolás, és a szerelvény egyből indul a norvég futam helyszínére. Ott most az Eb mezőnybe adtam le a nevezésem, a belgiumi próbálkozás csak kiruccanás volt a Vb mezőnybe. Norvégiában mindenképpen döntőbe szeretnék jutni, ez az alapvető célom, aztán ha ez sikerül, ott már minden lehet” – mondta el Tamás a feladatokat, célokat a Race1.net oldal olvasóinak.

fotók: Borsós László (kiemelt kép), Kárai Tamás facebook

Post2