Ralikrossz Ob, RabócsiRing. Mózer Attila “csak egy nap, de két autó…”

Mózer Attilával ebéd helyett beszélgettünk… Méghozzá a számára hazai versenyről, meg egy alig várt Eb-futamról. Ugyanis Attila is kilép ismét a nemzetközi porondra, de nem a mostani autóval…

“Minden rendben, alig várom már a hétvégét. De azt rögtön el kell mondanom, hogy én csak hétfőn kapcsolódom a programba. Nagy örömömre vasárnap családi esemény van, amit én semmi pénzért sem hagynék ki, gyermekem egy fontos eseményén leszek ott, és ez bizony egybe esik a futamokkal. Így a két első próbát ki kell hagynom” – tájékoztatja a Race1.net olvasóit Mózer Attila.” De ez nem azt jelenti, hogy nem támadunk, hétfőn tövig nyomom a gázt, már amennyire én ezt tudom… Be kell vallanom, kicsit néha nagy nekem ez a kabát (Skoda), de igyekszem azért kiautózni belőle önmagamhoz képest a legtöbbet. Húsvétkor a tempómmal meg voltam elégedve, és azért én annak örülök.” – folytatta nevetve, de önkritikusan Attila.

“A döntőben mindenképpen ott szeretnék lenni, és nagyon jó lenne egy 3-4. helyen való befutó. Gyermekem jelentős eseménye mellett ez tenné számomra teljessé a pünkösdöt” – árulta el a népszerű nyíregyházi pilóta. ” A másik autómat csak a tükörben akarom látni… Spicinek biztosítunk egy Mitsubishit, ami nagyon jó karban van, és a  legújabb technikával szerelve, de csak a gazdi mögött haladjon…” – folytatta továbbra is jókedvűen Attila. Majd megosztotta velünk a következő információt.   ” A szeptemberi lettországi Eb futamra már leadtam a nevezésemet, méghozzá a kedvenc autómmal a Skoda S1600-zal. Rajongok azért az autóért, azzal tudtam, és remélem fogok a legjobban menni. Annak a kocsinak jelentős hányadát ki tudtam autózni, nagyon kellemes autó az nekem, az én reflexeimnek… Úgyhogy úgy várom már azt a futamot, mint egy gyerek, lassan kezdem számolni vissza a napokat, de most először, hacsak hétfőn is, de a RabócsiRingen támadunk” – fejeztük be Attilával az igazán jó hangulatú beszélgetést.

fotók: Borsós László

Post2