A123 Rali, Orfü

Március 16-án, azaz tegnap a szokásos évadnyitót rendezték Orfűn. A MARB és Sprint kategória versenyző mellett indulhattak tesztelési szándékkal a licenszes versenyzők is.

Nos, sokan voltunk, akik hajnali 4 és 5 óra között keltünk. Mert a hat órás pályazárás előtt már illett az autókat a szervizparkba juttatni. Aztán fél nyolc körül megkezdődött a száguldás. Eredetileg hat gyorsasági volt tervezve. Háromszor az Orfű – Abaliget – Orfű strand, majd ugyanez vissza három alkalommal. A pálya hossza 7 kilométeres volt. A licenszesek számára adott volt a duplázás lehetősége, tehát 2 alkalommal menni a lezárt pályán.

De, ez ismét nem jött össze. Az utolsó kört a teljes mezőnynek törölték. Kicsit kifutottunk az időből. A szakadó esőben sok volt az állás, de ez talán annak a szép számú publikumnak volt kényelmetlen, akik kilátogattak a helyszínre. Mi még úgy, ahogy elvoltunk a sátraink alatt. Aztán némi megkönnyebbülést hozott az, hogy délután kettőkor elállt az eső.

Így végül az alábbi eredmények születtek öt gyorsasági után. A MARB mezőnyében a Gubinczki Zsolt, Szabó Bence páros nyert Lada VFTS-vel.

A pontos végeredményt itt találjátok.

A Sprint kategória győztese Koltai Tibor, Teglovics Roland lett.

A végeredmény itt található.

A licenszesek között a leggyorsabb Szauer Gergő, és Rácz László voltak, a duplázós eredmények második legjobbja pedig Maricsek Miklós és Bán Viktor lett.

A lista itt található. 

Post2