Holnap 9 óra 15 perckor indul a Ranga Motorsport és a Race1.net játéka

Holnap délelőtt 9 óra 15 perckor indul a Ranga Motorsport és a Race1.net közös játéka! Részletek a cikkben.

Játékunk augusztus 16-án szerdán 9 óra 15 perckor kezdődik. A nyeremények a következők:

2-2 fő beülhet Ranga László és Ranga Péter mellé a Skoda Fabia R5-be a Mecsek rali shakedown szakaszán!

10 fő nyer vacsora lehetőséget egy pécsi pizzériában, ahol fogyasztás közben egy kötetlen beszélgetésen vehet részt Ranga Lászlóval, Tóth Imrével, Ranga Péterrel, és Szőke Tamással és a Race1.net szerkesztőjével.

10 fő pedig a Ranga Motorsport egyedi, limitált szériájú pólóját nyeri.

Melyiküknek diktálnál szívesen?

Kérlek benneteket, most figyelmesen olvassátok el a játékszabályt!

  1. A kérdésekre, amelyet mindig a Ranga Motorsport és a Race1.net oldalain hozunk nyilvánosságra, e-mail-ben kell válaszolnod! Az e-mail cím, ahova a megoldásaidat várjuk info@race1.net
  2. Az e-mail válaszodnak tartalmaznia kell a tippedet, a nevedet és a személyi igazolvány számodat! Ezeket az adatokat semmi másra nem használjuk fel, csak a játékra, és annak végeztével minden adatot törlünk!
  3. Egy e-mail címről (bármi lehet a neve…) csak egy válasz érkezhet!
  4. Minden e-mail üzenetre válasz fog érkezni a részünkről a kiértékelés ideje alatt, ha helyes, ha hibás volt a megoldásod. A kiértékelés a válaszadási határidő lejárta után kezdődik!  Csak a helyes válaszadó juthat a következő fordulóba! 
  5. A játék több fordulós lesz, hetente egyszer lesznek kérdések, szerdánként. Nagyon fontos, hogy az első fordulótól játsszál, mert csak így juthatsz el a fináléba! Menet közben már nem lehet a játékba bekapcsolódni! Az első körben helyes választ adóknak van esélye az utolsó fordulóig eljutni, és a sorsoláson részt venni.
  6. Fontos! Ha bejutottál a következő fordulóba, az újabb kérdésre abban az e-mail-ben kell válaszolnod, amit tőlünk kaptál! Figyelj erre nagyon, mert különben kiesel a játékból, jó válaszadás esetén is! 
  7. Az utolsó forduló időpontja szeptember 20, szerda. Ezt követi a sorsolás, amit felveszünk videóra, és közzéteszünk. Még időben, hogy tudd megszervezni az utadat a Mecsek ralira!
  8. Mindig figyelj oda a válaszadás határidejére, mert azt percre pontosan betartjuk!

Jó játékot és szórakozást kíván a Ranga Motorsport és a Race1.net !

Mindegy melyikben, csak kapaszkodhassál benne, igaz? Akkor játssz velünk! 

Fotók: MGR Images

Post2