Kiss Norbert elképesztő hétvégéje Szlovákiában!

Kamion Európa-bajnokunk a tegnapi teljesítményét is felülmúlta vasárnap. Pedig szombaton idei első futamgyőzelmét aratta, majd a második futamon nyolcadik lett. De vasárnap ismét ő volt a legjobb a harmadik futamon, azaz megnyerte a második versenyét is, majd zárásként egy bravúros harmadik helyet szerzett a Mercedes pilótája. Ezzel már a második helyen van összetettben, Alul video, Norbi értékel.

A második győzelem után. Jogos az öröm… (fotó: Kiss Norbi facebook)

Már a vasárnap délelőtti időmérő is jól sült el, itt a második helyen végzett. Ez már sok jót sejtetett. És Kiss Norbi valóra is váltottak a kedves reményeket, megnyerte a futamot, egyben idei második versenyét. Mögötte Antonia Albacete és Jochen Hahn végzett(kiemelt képünkön, fotó FIAETRC)

A harmadik verseny rajtja, Norbi a 24-es számú Mercedesben. fotó: FIAETRC

Ma délután, a záróversenyen, aztán ismét megmutatta tudását a magyar versenyző, hisz a kilencedik helyről rajtolva, harmadikként futott be. Így ezen a hétvégén tarolt Norbi, két győzelem mellett egy harmadik hely és egy nyolcadik pozíció. Rengeteg értékes pontot gyűjtött, és megmutatta a magyar verseny előtt, hogy BOMBAFORMÁBAN VAN!

“Erre törekszem majd a Hungaroringen is” – mutatja Norbi. fotó: Kiss Norbi facebook

Post2