WTCC Nürburgring – Michelisz volt a leggyorsabb, de ez meleg volt…

Most fejeződött be a “Zöld Pokolban” a WTCC mezőnyének szabadedzése. Az egy órás körözést Michelisz nyerte, azonban nem ez marad meg bennünk most elsőre… Hanem az a helyzet, amit kiemelt képünkön is láthattok.

Norbi kiment az utolsó 28 kilométeres körére, de már akkor is ő birtokolta az legjobb köridőt. Meglehetősen jó tempóban nyomta a magyar fiú, sorra lila szektorokat produkált, már kettő másodperccel jobb volt saját idejétől is. Érkezett a végén lévő hosszú egyenesből ahhoz az “S” kombinációhoz, amely után találkozik a régi és az új pálya, majd következik a célegyenes.

Nos itt történ valami,  ami lehet műszaki hiba, vagy elfékezés, a lényeg Norbi “ezerrel” érkezett, és már csak egy erős fékezés közepette, egyszerűen átvágta az egész kombinációt. A Honda boxban is felszisszent mindenki, mert ez nagyon veszélyes szituáció volt. Most már tudjuk, defektet kapott. Ugye két éve, itt már volt Norbinak egy szerencsés balesete, itt is nagy mákja volt, maradjunk annyiban… És koncentráljunk arra, egyelőre ő a leggyorsabb pilóta mezőnyben. A meleg helyzet:

Maradjunk a vicces dolgoknál, egy friss gyöngyszem Norbival.

Forrás, kép: Castrol Honda twitter

Post2