Bacsa Tomiékkal a Hungaroringen szilveszterezik a Millers…

A Szilveszter rali az év utolsó nagy ralis eseménye. Előzetes hírek szerint a szokott bődületes nevezői létszámmal. Örömünkre, ismét ott lesz a tavaly debütált Bacsa Tamás, Hanyik Gergely páros, hisz a Millers Oils fő támogatásával, ezzel az eseménnyel zárja a páros az éves ralis programját. Ebből az alkalomból beszélgettünk Lukács Róberttel az Industrial Investment Zrt. marketing és értékesítési vezetőjével, a Millers Oils magyarországi importőrével.  

“Mi az év végéhez közeledve, a sorsdöntő Nyíregyháza Rally-n csatlakoztunk a versenyzőpáros támogatói közé. Tamás és Gergely ott elért sikere kiváltképp annak tükrében volt üdítő élmény számunkra is, hogy elmondásuk szerint csupán egyfajta „próbaszezonként” tekintettek a 2018-as esztendőre. A nyíregyházi ködös versenyhétvégén elért bajnoki cím és Lada Kupa győzelem, valamint személyes megismerkedésünk tapasztalatai alapján könnyű döntést hoztunk Szemerédi Ákos tulajdonossal, miszerint örömmel támogatjuk Tamásék Szilveszter Rallye-n való részvételét. Ez az esemény számunkra, illetve a Millers Oils termékek számára egy újabb – versenyhelyzetben történő – bizonyítási lehetőség, a versenyzők számára pedig vélhetően egy igazi autós örömünnep, így a két Ünnep között.” – tájékoztat minket Lukács úr.

Balról jobbra: Bacsa Tamás, Lukács Róbert, a cikk szerzője, Szemerédi Ákos és Hanyik Gergely 

“Cégünk által forgalmazott termékek tradíciói, eredményei a múlt századra tekintenek vissza, hagyományosan kiemelkedő kínálattal rendelkezünk a  versenysport, illetve a classic autó szegmensekben. A fiatal tehetségek támogatására utalva így némi játékossággal elmondható, hogy az ígéretes jövő mögött, évszádos fejlesztői múlt áll a kenőanyagok tekintetében. A fenti hagyományt is követve szeretnénk betörni a magyar rallye világába, s ez irányba Tamás és Gergely példája igazán inspiráló, hiszen nem lehet nem észrevenni azt a szimpátiát, amit a 2018-as teljesítményükkel elértek a szurkolók körében. Reméljük a Szilveszter ralin is sokan figyelik majd a szereplésüket, de más indulók révén is érdekeltek leszünk.” – nyilatkozza büszkén Lukács Róbert.

“Igen, most már büszkén jelenthetem be, hogy a 2019-es évben Krajnyák Petra is csapatunkat erősíti majd, s terveink szerint több színes eseményen veszünk majd részt együtt, illetve izgalmas versenyeken drukkolhatunk Petra eredményéért. A Szilveszter Rally-n tehát természetesen Petrával is találkozhat majd a közönség. A Hungaroring kicsit már hazai pálya a Millers Oils számára, hiszen Lengyel Ádám második szezonját zárta igen előkelő, második helyen a Suzuki Kupában. Miután ebben a versenysorozatban teljesen egyforma autók küzdenek egymással, az itt elért siker különösen édes egy kenőanyaggyártó-, forgalmazó cég számára. Szintén a támogatásunkat élvezi Czakó Zsolt, aki „gombszemű” Ladájával és a kilincset előtérbe helyező versenyzői attitűdjével igazán előkelő helyet foglal el a közönség szórakoztatásának rangsorában. Így örömmel mondhatom, hogy Bacsa Tamásék autóján kívül, több versenyautón is felfedezhető lesz majd a Millers Oils logo.” – ismerteti a cég marketingjét is koordináló vezető az egyre bővülő flottát.

Lengyel Ádám a Suzuki kupa ezüstérmese

“Számunkra is nagy öröm a fiatalok nyitottsága termékeink iránt, az Ő lendületük és jövőbeni eredményeik lehetnek zálogai a mi sikerünknek, ismertségünknek is. Ezért is örülünk nagyon Bacsa Tamás és Hanyik Gergely idei, meglepetésszerű eredményeinek. Csupán pár hónapja vagyunk jelen a magyar piacon, de bízom benne,  már sokaknak ismerősen cseng a Millers Oils márkanév. Reméljük, egyre többen döntenek úgy, hogy utcai autójukba is kipróbálják a Professional kínálat, vagy akár – a versenyolajokban állandó – Nanodrive technológiát is tartalmazó Prémium termékcsaládunk valamely tagját. Reméljük, az egész csapat jól szerepel majd és örömét is leli a Szilveszter Rally-n, ahol mindenkit szeretettel várunk. Mi is ott leszünk.” – zárta Lukács Róbert

Kósa András Race1.net

Fotók: Hanyik Szabolcs és Millers Oils Hungary facebook

Post2