Indul! Indul! Indul! A Ranga Motorsport és a Race1.net közös játéka

Szeretnéd kitúrni egy rövid időre Szőke Tamást Ranga Péter, vagy Tóth Imrét Ranga László mellől? Most itt a lehetőség, hogy a Mecsek Rali előtt te segítsd felkészülni a két Skoda Fabia R5-ben a Ranga testvéreket, akár a győzelemre! De, ha esetleg nem te leszel a navigátor, akkor együtt vacsorázhatsz akár a négy versenyzővel, vagy egyedi, limitált szériájú Ranga Motorsport pólókat is nyerhettek! Részletek a cikkben.

Játékunk augusztus 16-án szerdán kezdődik. A nyeremények a következők:

2-2 fő beülhet Ranga László és Ranga Péter mellé a Skoda Fabia R5-be a Mecsek rali shakedown szakaszán!

10 fő nyer vacsora lehetőséget egy pécsi pizzériában, ahol fogyasztás közben egy kötetlen beszélgetésen vehet részt Ranga Lászlóval, Tóth Imrével, Ranga Péterrel, és Szőke Tamással és a Race1.net szerkesztőjével.

10 fő pedig a Ranga Motorsport egyedi, limitált szériájú pólóját nyeri.

Melyiküknek diktálnál szívesen?

Kérlek benneteket, most figyelmesen olvassátok el a játékszabályt!

  1. A kérdésekre, amelyet mindig a Ranga Motorsport és a Race1.net oldalain hozunk nyilvánosságra, e-mail-ben kell válaszolnod! Az e-mail cím, ahova a megoldásaidat várjuk info@race1.net
  2. Az e-mail válaszodnak tartalmaznia kell a tippedet, a nevedet és a személyi igazolvány számodat! Ezeket az adatokat semmi másra nem használjuk fel, csak a játékra, és annak végeztével minden adatot törlünk!
  3. Egy e-mail címről (bármi lehet a neve…) csak egy válasz érkezhet!
  4. Minden e-mail üzenetre válasz fog érkezni a részünkről a kiértékelés ideje alatt, ha helyes, ha hibás volt a megoldásod. Csak a helyes válaszadó juthat a következő fordulóba! 
  5. A játék több fordulós lesz, hetente egyszer lesznek kérdések, szerdánként. Nagyon fontos, hogy az első fordulótól játsszál, mert csak így juthatsz el a fináléba! Menet közben már nem lehet a játékba bekapcsolódni! Az első körben helyes választ adóknak van esélye az utolsó fordulóig eljutni, és a sorsoláson részt venni.
  6. Az utolsó forduló időpontja szeptember 20, szerda. Ezt követi a sorsolás, amit felveszünk videóra, és közzéteszünk. Még időben, hogy tudd megszervezni az utadat a Mecsek ralira!
  7. Mindig figyelj oda a válaszadás határidejére, mert azt percre pontosan betartjuk!

Jó játékot és szórakozást kíván a Ranga Motorsport és a Race1.net !

Mindegy melyikben, csak kapaszkodhassál benne, igaz? Akkor játssz velünk! 

Fotók: MGR Images

Post2