Race1.net

Szombaton az FRT kupán még meglepetés is lesz…

Némi vigasz, hogy holnap, azaz március 14-én lesz autóverseny. Kiskunlacházán megtartják az FRT kupa soron következő fordulóját, ahol a versenyen kívül egyéb mókázásra is sor kerül. Ugyanis Tiszák Péter a Tiszák Kft tulajdonosa ill.  a Kárai Trans meglepetéssel készül. És ebben érintett a Rally Café Racing két versenyzőpárosa, Bacsa Tamás, Hanyik Gergely ill. a Maricsek Miklós, Paizs Róbert kettős.

“Bizony, egy meglepetéssel készülök az általam is támogatott páros számára. Nyílván ezt most nem fogom elárulni, hogy mi, de a srácok annyit tudnak az egészből, hogy ruhát és bukósisakot is hozzanak. Bacsa Tomiék mellett még meghívtam Maricsek Mikiéket is. Tulajdonképpen az FRT kupa fordulóján belül az én cégem ill. a Kárai Trans családi hétvégét tart. Itt mi különböző versenyautókkal megautóztatjuk a cég alkalmazottait. Ez már hagyomány nálunk, sokadik alkalommal tesszük ezt és a dolgozók alig várják már…” – neveti el magát Tiszák Péter.

“Némi ralis múlttal én is rendelkezem, most is három különböző autóba ülök bele és autóztatok, de erre kértem fel Bacsa Tamást és Maricsek Mikit is. Tukacs Ákos pedig Pécsről érkezik egy VFTS-sel. De itt lesznek a Turcsik testvérek is. Tamás egy Ladával, míg Péter egy BMW-vel. És ha már itt lesznek a licenszes versenyzők, őket be is neveztem a futamra, hadd gyakoroljanak. Igaz, ez kicsit most eltér a megszokott típustól, amit eddig vezettek, de ez lesz a meglepetés számukra…” – kacsint Tiszák Peti, aki már gyerekkora óta pátyolgatja Bacsa Tamást.

“Ez a rendezvény megtartásra kerül, a hozott intézkedések keretein belül lebonyolítható. Így mi már alig várjuk, vidáman és jó kedvvel szeretnénk a szombati napot eltölteni, barátainkkal és munkatársakkal, családi körben. De ugyanakkor ott lesz a fiúkban és persze bennem is a versenyszellem, a futamon is indulunk több kategóriában. Most ez különösen jól jön a srácoknak is, hisz ki tudja, mikor indul a magyar bajnokság, meddig nem ülhetnek autóba. De remélem, azért nemsokára minden helyre áll…” – adta bizakodva rövid tájékoztatását Tiszák Péter.

Kósa András Race1.net

Fotók: Hanyik Szabolcs

Exit mobile version